EKWALL RULLAR MOT

bröstcancer

Ekwall rullar mot bröstcancer

Efter sjätteplatsen i Let´s Dance och segern i Hela kändis-Sverige bakar i TV4 ska anta en ny ”omöjlig” utmaning – jag ska lära mig åka rullskidor och genomföra världens största rullskidlopp, det 48 kilometer långa Alliansloppet. Hela resan sker i samarbete med Bröstcancerförbundet, vilket innebär att hela vinsten från projektet går till forskning för att nå visionen att ingen kvinna ska behöva drabbas av bröstcancer.

”Jag brinner för att hjälpa så många drabbade kvinnor och familjer som möjligt. Pengar behövs och varenda krona som kommer in gör skillnad. Och ska jag behöva åka rullskidor i fem mil, då kommer jag att göra det.”

Sex fartfyllda program

Till min hjälp för att lära mig åka rullskidor har jag några av Sveriges största skidstjärnor. I sex stjärnspäckade och underhållande program som sänds under våren och sommaren på Sveriges största mediesajt aftonbladet.se, kan ni följa min resa – från den stappliga starten till målgång i direktsändning i TV4 den 27 augusti.

Följ resan på nära håll

Hoppas du vill hänga på och se hur det går. Jag kan garantera ett och annat fall, ett par uppskrapade knän och en massa skratt, svett och tårar. Allt för att samla in pengar till bröstcancerforskning.

Vill du som företag hjälpa mig att samla in pengar kan du teckna upp ett sponsorsamarbete. Då ser jag till att ni syns och att så många som möjligt får veta att ni gör en fantastisk insats.

Hoppas ni vill hänga med på det här ”omöjliga” uppdraget för att hjälpa och göra skillnad!

STÖTTA BRÖSTCANCERFONDEN

Följ Ekwalls väg mot målgång på nära håll.

sponsorer

GULDIGA SPONSORER

ROSA SPONSORER