10-dansklasser i Sjöstan

Kom till Kulturama och dansa för TV4-profilerna Helena & Tobias!

Dansa som på TV

Om kursen

Upplev dansens glädje, välkommen till en av alla Kulturamas danskurser i Stockholm.

10-dans har blivit väldigt populärt bland annat genom TV-programmet Let´s Dance. Kulturama erbjuder möjligheten att dansa för TV-profilerna Helena och Tobias.

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

Kursinnehåll

I denna grupp lägger vi stor vikt på teknik, mekanik samt att föra och följa men självklart introduceras nya steg även här! På den här nivån blir kombinationen av turer och teknik som ett teamwork med en uppgift att lösa, två personer ska dansa som en. Känslan när det sitter är svårslagen!
Sköna danssteg till medryckande musik och mycket skratt och glädje garanteras!

Anmälan tillsammans med partner önskvärd! (Om du väljer att anmäla dig singel kan vi inte garantera dig en danspartner).

Klädsel

Medtag stadig sko – ej gummisulor.

Utvecklingsmöjligheter

På Kulturama finns kurser i 10-dans upp till avancerad nivå. Vi har även träningsformen Latin Fitness som erbjuder svettig och rolig träning samtidigt som man övar steg från exempelvis cha-cha, samba och jive.

Kursledare

Tobias Wallin

Professionell dansare och pedagog. Han är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans – både som amatör och professionell. Tobias har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance (finalist med Laila Bagge och med Claudia Galli). Han har examen genom United Kingdom Alliance och Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund.

Helena Fransson

Professionell dansare och arbetar med dans på heltid (undervisning, shower, event). Svensk mästare i standarddans både som amatör och professionell och landslagsrepresentant 1997-2004. Har examen inom både latin och standard både genom United Kingdom Alliance, Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) och Svenska Danssportförbundet (DSF). Har under nio säsonger arbetat med TV4:s program Let´s Dance. Fem som dansare och fyra som kostymör för programmet.

Bra att veta

Uppehåll v 42.

Som deltagare hos oss på Kulturama har du rabatt hos Bokus och Akademibokhandeln samt Dance & Gymshopen.